Zaštita od korozije

Zaštita od korozije

 Ovisno o leguri, čelik ima tendenciju oksidirati pod zrakom koji sadrži kisik - to znači da korodira. Daljnji utjecaji poput visoke vlažnosti, kiselog ili slanog okruženja također potiču koroziju. Tipična sredstva protiv korozije stvaraju zaštitni sloj na golom čeliku i tako štite površinu. Zbog toga, u našoj ponudi možete pronaći najkvalitetnija i najpouzdanija ulja s antikorozivnim svojstvima.

GLIS-setral-FD
H1-mazivo i fina ulje za prehrambenu i farmaceutsku industriju. Koristi se za podmazivanje, otpuštanje, očuvanje, zaštitu i čišćenje u svim područjima primjene, gdje je povremeni kontakt s hranom tehnički neizbježan ili se ne može isključiti. Radna temperatura: -20 do +80 °C.
Setral
PRO-setral-11X
Sintetičko sredstvo za zaštitu od korozije prikladno za zaštitu metalnih površina na dulji vremenski period. Namijenjeno je za konzerviranje strojnih dijelova, alata i kalupa koji se skladište na otvorenom ili zatvoreno prostoru, kao i za zaštitu metalnih površina u prekomorskom transportu. Raspon radne temperature: -40°C do +70°C
Setral
PRO-setral-ACS
Sredstvo za zaštitu od korozije idealno za međukonzerviranje i dugotrajno konzerviranje raznih kalupa, alata i strojnih dijelova te ostalih metalnih površina koji su skladišteni na otvorenom ili zatvorenom prostoru. Ostavlja tanki zelenkasti sloj za vizualizaciju na metalu. Radna temperatura: -30°C do +80°C
Setral
PRO-setral-FD
Sredstvo za privremenu zaštitu od korozije u obliku tekuće masti namijenjeno za primjenu u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji za zaštitu alata, kalupa i ostalih strojnih elemenata i metalnih površina od utjecaja korozije. Sredstvo je NSF H1 registrirano.
Setral
PRO-setral-KS
Specijalno sredstvo niskog viskoziteta za zaštitu od korozije i uklanjanje hrđe sa metalnih površina. Primjenjuje se kao zaštita od korozije na strojnim elementima poput lanaca, sajli, zglobova, vretena, vodilica itd. Osim zaštite od korozije stvara i tanki podmazujući sloj. Radna temperatura: -40°C do +80°C
Setral
PRO-setral-KS ECO
Ekološki prihvatljivo, biorazgradivo antikorozivno sredstvo i fino ulje koje je odlično za podmazivanje i osposobljavanje mehaničkih elemenata kao i za uklanjanje i očuvanje korozije na metalnim površinama. Također se koristi za zaštitu od korozije, za podmazivanje, čišćenje i izradu mehaničkih dijelova koji rade u svim područjima primjene gdje postoji opasnost od ispuštanja u okoliš. Koristi se za fino mehaničke pogone, mjerne alate, klizače, vretena, zglobove, okove, lance i užad, itd. Radna temperatura: -10 do +120 °C.
Setral
setral PLASTOLUB GK/FD
Polusintetičko mazivo za lance i užad za prehrambenu i farmaceutsku industriju, s NSF H1 certifikatom. Posebno razvijeno za podmazivanje letvica za transport kutija i boca za mlijeko/sokove. Vrlo pogodno za podmazivanje lanaca, užadi i spojeve i sve primjene koje zahtijevaju dobru protočnost u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. Raspon temperature: -20 do +80°C.
Setral

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA