Motorna ulja za teretna i gospodarska vozila

AVIA HEAVYLINE SUPER 15W-40
SHPD (Super High Performance Diesel) - motorno ulje za cjelogodišnju upotrebu u dizelskim motorima s kompresorom i bez kompresora u gospodarskim vozilima, poljoprivrednim i građevinskim strojevima i autobusima.
AVIA HEAVYLINE LSP TERA 5W-30
Moderno SAPS motorno ulje visokih performansi za cjelogodišnju upotrebu u gospodarskim vozilima. AVIA HEAVYLINE LSP TERA 5W-30 je pogodan za upotrebu u Euro IV, V i VI motorima s optimiziranom emisijom.
AVIA HEAVYLINE LSP TERA-FE 5W-30
Moderno motorno ulje visokih performansi s niskim SAPS-om za cjelogodišnju upotrebu u teško opterećenim gospodarskim vozilima. AVIA HEAVYLINE LSP TERA-FE 5W-30 osigurava punu kompatibilnost s turbopunjačima, kompresorima i sustavima za naknadnu obradu ispušnih plinova.
AVIA TI SUPER 20W-50
Multigradno ulje za dizel motore klase viskoznosti SAE 20W-50 za gospodarska vozila. AVIA TI SUPER 20W-50 je dokazano ulje za dizel motore bazirano na visokoj kvaliteti mineralnih ulja te snažnim paketom aditiva.
AVIA HEAVYLINE MEGA 10W-40
Visokoučinkovito, glatko tekuće ulje široke primjene za dizel motore za cjelogodišnju upotrebu u motorima gospodarskih vozila.
AVIA MULTI LSP ULTRA 10W-30
Moderno motorno ulje visokih performansi s niskim SAPS-om za upotrebu u gospodarskim vozilima i dizel motorima u građevinskim strojevima. AVIA MULTI LSP ULTRA 10W-30 formulirano je najnovijom tehnologijom aditiva s niskim sadržajem pepela te je na bazi pažljivo odabranih visokokvalitetnih baznih ulja.
AVIA TURBOSYNTH CFE 10W-40
Univerzalno motorno ulje visokih performansi za korištenje tijekom cijele godine u dizel motorima s kompresorskim i beztlačnim punjenjem te motorima gospodarskih vozila, građevinskih strojeva i autobusa.
AVIA MULTI LSP 15W-40
Moderno, univerzalno dizelsko motorno ulje s niskim SAPS-om za uporabu u gospodarskim vozilima, kao i u poljoprivrednim i građevinskim strojevima. AVIA MULTI LSP 15W-40 je dizelsko motorno ulje formulirano najnovijom tehnologijom aditiva s niskim sadržajem pepela te je bazirano na specijalnim baznim uljima s niskim sadržajem sumpora i niskim sadržajem aromata.
AVIA MULTI HDC EXTRA 15W-40
Univerzalno motorno ulje visokih performansi za upotrebu u svim godišnjim dobima u dizel motorima s kompresorom i bez kompresora u motorima osobnih automobila i gospodarskih vozila.
AVIA TURBOSYNTH LS PLUS 5W-30
Moderno motorno ulje visokih performansi s niskim SAPS-om za cjelogodišnju upotrebu u gospodarskim vozilima sa ili bez sustava za naknadnu obradu ispušnih plinova.
AVIA TURBOSYNTH LS PLUS 10W-40
Moderno motorno ulje visokih performansi s niskim sadržajem SAPS-a za korištenje tijekom cijele sezone u jako opterećenim dizelskim motorima gospodarskih vozila. Posebna formulacija s ograničenim sadržajem sulfatnog pepela, sumpora i fosfora čini AVIA TURBOSYNTH LS PLUS 10W-40 idealno standardno motorno ulje za vozila sa sustavima naknadne obrade ispušnih plinova.
AVIA TURBOSYNTH LTQ-U 5W-40
Motorno ulje visokih performansi koje štedi gorivo te se koristi tijekom cijele godine u teškim dizelskim motorima. Pogotovo na niskim temperaturama, AVIA TURBOSYNTH LTQ-U 5W-40 pruža izvrsnu zaštitu.
AVIASYNTH PD 0W-30 -Longlife
Posebno visokoučinkovito motorno ulje niske viskoznosti sa smanjenom HTHS viskoznošću za cjelogodišnju upotrebu. Koristi se u benzinskim i dizelskim motorima osobnih vozila VW grupe, u vozilima za koje je propisano prema VW standardu 503 00 / 506 00 / 50601. AVIASYNTH PD 0W-30 ne smije se koristiti u motorima iz serija prije 2000 godine.
AVIA TURBOSYNTH CFE 10W-40
Univerzalno motorno ulje visokih performansi za korištenje tijekom cijele godine u dizelskim motorima gospodarskih vozila, građevinskih strojeva i autobusa. Proizvod je također primjenjiv i u dizel motorima osobnih automobila.

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA