Čistači i odmašćivači

Čistači i odmašćivači

Čistači su tekućine koje se obično koriste prije podmazivanja kao sredstvo kojim se čisti prljavština i ostatak starog maziva. Korištenjem čistača osiguravamo čistu površinu na koju nanosimo novi sloj maziva i time osiguravamo visoku učinkovitost djelovanja maziva i mogućnost da mazivo razvije svoje propisane performanse. Čistači su tekućine koje isparavaju, a Setral nudi brzo i sporo isparavajuće čistače koji jamče izvanredan efekt čišćenja bez ikakvih ostataka na površinama za podmazivanje. Pravi izbor sredstva za čišćenje ovisi o tome koji tip površine treba očistiti.

Za široku primjenu

Visokoučinkoviti čistači i odmašćivači razvijeni za efikasno, lako i brzo čišćenje i odmašćivanje raznih površina. Proizvodi su pakirani u raznim tipovima ambalaže te su vrlo lako primjenjivi u radionama, servisima i velikim industrijskim pogonima.

Za prehrambenu i farmaceutsku industriju

 Čistači i odmašćivači koji zadovoljavaju visoke NSF ili InS H1 standrde kao i vjerske Kosher i Halal certifikate i time jamče mogućnost primjene u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. 

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA