Ulje za getribe

AVIA GEAR AWB 20W-40
Specijalno univerzalno traktorsko ulje za mjenjače (UTTO) za upotrebu u ZF osovinama sa disk kočnicama i/ili disk blokadama diferencijala. Posebno se preporučuje za upotrebu u osovinama građevinskih strojeva. Osim toga, može se koristiti u transmisijama traktora za koje se koriste UTTO ulja prema ZF specifikaciji.
AVIA GEAR OIL MZ 140, 85W-140
Ulje za sinkronizirane i nesinkronizirane ručne mjenjače i normalno opterećene osovinske pogone, prijenosnike traktora, poljoprivrednih strojeva i građevinske opreme.
AVIA GEAR OIL MZ 80 W
Višenamjensko ulje za prijenosnike za upotrebu u sinkroniziranim i nesinkroniziranim mjenjačima, prijenosnicima razdjelnika i razni upravljački sustavima osobnih automobila, gospodarskih vozila, poljoprivrednih i građevinskih strojeva.
AVIA GEAR OIL MZ 90, 85W-90
Ulje za sinkronizirane i nesinkronizirane ručne mjenjače i normalno opterećene osovinske pogone, prijenosnike traktora, poljoprivrednih strojeva i građevinske opreme.
AVIA HYDROFLUID DLZ 10W-30
UTTO kombinirano ulje za zupčanike i hidraulike za cjelogodišnju upotrebu na traktorima i građevinskim strojevima za mjenjače/osovinske pogone i hidrauličkih sustava.
AVIA HYDROFLUID TD 10W-30
Univerzalno traktorsko kombinirano ulje za prijenos i hidrauliku za upotrebu u sinkroniziranim ručni mjenjačima, power shift mjenjačima, odabranim kontinuirano varijabilnim mjenjačima (CVT), zajedničkim prijenosnim i krugovima hidrauličkog ulja, pogonskim osovinama, sustavima mokrih kočnica poljoprivrednih traktora i građevinskih strojeva.
AVIA MULTIGEAR SL 75W-80
Ulje za mjenjače visokih performansi za upotrebu u mehaničkim mjenjačima kamiona i autobusa sa i bez intradera.
AVIA MULTIGEAR VG-FE 75W-90
Ulje za mjenjače visokih performansi za upotrebu u ručnim mjenjačima osobnih automobila kao i u osobnim automobilima s prednjim pogonom i mjenjačima s integriranim diferencijalom.
AVIA SYNTOGEAR FE 75W-90 EP
Ulje za mjenjače visokih performansi klasificirano SAE 75W-90 za uporabu u pogonskim osovinama s normalnim i hipoidnim zupčanicima kao i u sinkroniziranim i nesinkroniziranim prijenosima kamiona, autobusa, strojeva i putničkih automobila.
AVIA SYNTOGEAR FE 80W-90
Ulje za mjenjače visokih performansi za upotrebu u sinkroniziranim i nesinkroniziranim mjenjačima, kao i u aksijalnim pogonima gospodarskih vozila, autobusa, poljoprivrednih i građevinskih vozila i strojeva.
AVIA SYNTOGEAR ZVM 75W-80
Ulje za mjenjače visokih performansi posebno za gospodarska vozila sa ZF ručnim mjenjačem.
TRACTAVIA EXTRA 15W-40
Univerzalno traktorsko ulje SAE 15W-40 (STOU) za upotrebu u usisnim i turbo diesel motorima, sinkroniziranim ručnim mjenjačima i power shift mjenjačima stražnjih osovina traktora s integriranim mokrim kočnicama, spojkama u uljnoj kupki i hidrauličnim sustavima traktora kao i za različite zahtjeve ulja za podmazivanje poljoprivrednih i šumskih strojeva.
TRACTAVIA FE 10W-40
Univerzalno traktorsko ulje SAE 10W-40 (STOU) za upotrebu u usisnim i turbo diesel motorima, sinkroniziranim ručnim mjenjačima i power shift mjenjačima stražnjim osovinama traktora s integriranim mokrim kočnicama, spojkama u uljnoj kupki i hidrauličnim sustavima traktora kao i za različite zahtjeve ulja za podmazivanje poljoprivrednih i šumskih strojeva.

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA