Čista ulja i tekućine za obradu metala

Čista ulja i tekućine za obradu metala

CUT-setral-CST 2
Tekućina za obradu metala pogodna za obradu čelika i obojenih metala. Preporučuje se za korištenje u obradi lako do srednje teških operacija obrade metala. Ova tekućina za obradu metala namijenjena je za operacije štancanja, izvlačenja, dubokog izvlačenja i savijanja metala.
Setral
CUT-setral-1020
Sintetičko biorazgradivo ulje za obradu metala. Pogodno za obradu metala operacijama izvlačenja, dubokog izvlačenja, štancenja te izvlačenja bakrenih cijevi. Također je pogodna za glodanje, bušenje i rezanje željeza i nehrđajučeg čelika. Ulje je razvijeno za obradu željeza, čelika i bakra.
Setral
CUT-setral-BIO 303
Biorazgradiva tekućina za obradu metala na bazi biljnog ulja. Tekućina zadovoljava H1 standarde te je pogodna za korištenje i u prehrambenoj industriji. Ovo sredstvo za obradu metala može se koristiti za obradu željeza, nehrđajućeg čelika, kositra, aluminija i aluminijskih legura. Proizvod je pogodan za lake i srednje teške operacije kao što su glodanje, piljenje, bušenje i izvlačenje.
Setral
CUT-setral-SSZ 221
Potpuno sintetička tekućina za obradu metala pogodna za zahtjevne operacije obrade metala kao i za univerzalnu strojnu obradu obojenih i ne obojenih metala. Pogodno je za izvlačenje, bušenje glodanje, piljenje, tokarenje i rezanje navoja. Pogodno za nehrđajuči čelik V2A, V4A, Inconell, Hastelloy Raspon radne temperature: -5°C do +150°C
Setral
CUT-setral-SYN 160
Specijalno potpuno sintetičko ulje za obradu metala. Ulje je razvijeno za podmazivanje u procesu urezivanja, izvlačenja i dubokog izvlačenja te rezanje i bušenja. Ulje je prikladno za obradu željeza, nehrđajućeg čelika, aluminijskih legura i neobojenih metala.
Setral
setral ALUMICUT 407
Polusintetička tekućina za obradu metala procesima obrade poput urezivanja, bušenja, glodanja i rezanja. Pogodna je za obradu aluminija, aluminijskih legura i titana. Ovaj proizvod se također može koristiti za bušenje tzv. sendvič materijala kao što su kombinacije karbona i aluminija debljine do 80mm. Raspon radne temperature: -25°C do +60°C
Setral
CUT-setral-CST 2/F
Tekućina za obradu metala pogodna za obradu čelika i obojenih metala. Preporučuje se za korištenje u obradi lako do srednje teških operacija obrade metala. Ova tekućina za obradu metala namijenjena je za operacije štancanja, izvlačenja, dubokog izvlačenja i savijanja metala. Proizvod je H1, Halal i Kosher registriran te je pogodan za korištenje u prehrambenoj industriji.
Setral
CUT-setral-CST 4
Tekućina za obradu metala pogodna za obradu čelika i obojenih metala. Preporučuje se za korištenje u srednje teškim operacijama obrade metala. Ova tekućina za obradu metala namijenjena je za operacije štancanja, izvlačenja, dubokog izvlačenja i savijanja metala.
Setral
CUT-setral-BIO 518
Biorazgradiva tekućina za obradu metala na bazi biljnog ulja. Ovo sredstvo za obradu metala može se koristiti za obradu obojanih i ne obojanih metala. Proizvod je pogodan za operacije kao što su glodanje, piljenje i razvlačenje
Setral
setral ALUMICUT 659
Sintetička tekućina za obradu metala procesima obrade poput urezivanja, bušenja, glodanja i rezanja. Pogodna je za obradu aluminija, aluminijskih legura i titana. Ovaj proizvod se također može koristiti za bušenje tzv. sendvič materijala kao što su kombinacije karbona i aluminija i PVC folija debljine do 158 mm. Proizvod je primjenjiv i u prehrambenoj industriji što potvrđuju H1, Halal i Kosher certifikati. Proizvod je odobren za korištnje u zrakoplovnoj industriji.
Setral
Plurasafe® Quenchant
Nezapaljivo polimerno sredstvo za kaljenje za toplinsku obradu željeza i obojenih metala. Posebno dizajnirano za kaljenje aluminija i željeza.
Setral

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA