Setral

Setral

SETRAL- Competence in lubricants

Setral Chemie već više od 45 godina u bliskoj suradnji s partnerima i kupcima diljem svijeta razvija specijalna maziva za visoke zahtjeve.

SETRAL CHEMIE je Njemačka tvrtka koja se od 1969. bavi proizvodnjom specijalnih maziva i kemijskih proizvoda za tehničko održavanje. Jaka posvećenost istraživanju i razvoju te znanstveni pristup prilikom otklanjanja problema u industrijskom podmazivanju čine Setral inovativnim i pouzdanim partnerom koji kontinuirano razvija svoje proizvode i procese.

KVALITETA - fokus našeg razmišljanja i djelovanja je uvijek prilagođen potrebama naših klijenata. Setral osim proizvoda visokih standarda i kvalitete nudi brzu isporuku proizvoda te stoji kupcima na usluzi i za posebne zahtjeve. 

CUSTOM MADE rješenja- Setral nudi specijalna maziva i proizvode za održavanje za sve tipove industrije diljem svijeta. Naši eksperti tribologije i stručnjaci za razvoj i istraživanje svojim velikim iskustvom pomoći će klijentima pronaći rješenje za optimalno podmazivanje tehnologije. 

Fium doo je od 2012. godine ovlašteni distributer za Hrvatsku i zemlje regije tih visoko kvalitetnih maziva čiji asortiman pokriva sve segmente industrije.

Proizvode možete pronaći na našoj stranici ili nas kontaktirati za savjete i preporuke u odabiru adekvatnog podmazivanja.

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA