Ulje za diferencijale

AVIA GEAR AWB 20W-40
Specijalno univerzalno traktorsko ulje za mjenjače (UTTO) za upotrebu u ZF osovinama sa disk kočnicama i/ili disk blokadama diferencijala. Posebno se preporučuje za upotrebu u osovinama građevinskih strojeva. Osim toga, može se koristiti u transmisijama traktora za koje se koriste UTTO ulja prema ZF specifikaciji.
AVIA HYDROFLUID DLZ 10W-30
UTTO kombinirano ulje za zupčanike i hidraulike za cjelogodišnju upotrebu na traktorima i građevinskim strojevima za mjenjače/osovinske pogone i hidrauličkih sustava.
AVIA HYDROFLUID TD 10W-30
Univerzalno traktorsko kombinirano ulje za prijenos i hidrauliku za upotrebu u sinkroniziranim ručni mjenjačima, power shift mjenjačima, odabranim kontinuirano varijabilnim mjenjačima (CVT), zajedničkim prijenosnim i krugovima hidrauličkog ulja, pogonskim osovinama, sustavima mokrih kočnica poljoprivrednih traktora i građevinskih strojeva.
AVIA HYPOID 80 W EP
Ulje za mjenjače pod ekstremnim tlakom (EP) za uporabu u visoko opterećenim pogonskim osovinama s hipoidnim zupčanicima i velikim aksijalnim pomacima kao i kod krajnjih prijenosnika.
AVIA HYPOID 85W-140 EP
Ulje za visokotlačne mjenjače za upotrebu u jako opterećenim osovinskim pogonima, kao i u završnim pogonima gospodarskih vozila, poljoprivrednih i građevinskih strojeva.
AVIA HYPOID 85W-90 EP
Ulje za mjenjače pod ekstremnim tlakom (EP) za uporabu u visoko opterećenim pogonskim osovinama s hipoidnim zupčanicima i velikim aksijalnim pomacima kao i kod krajnjih prijenosnika.
AVIA HYPOID 90 LS, 85W-90
Ulje za visokotlačne prijenose za uporabu u pogonskim osovinama u kamionima, automobilima, autobusima, građevinskim i poljoprivrednim strojevima.
AVIA HYPOID XL 80W-90
Ulje za mjenjače pod ekstremnim pritiskom za upotrebu u pogonskim osovinama s velikim opterećenjem i velikim aksijalnim pomakom kao i u zadnjim prijenosnicima. Zbog višestrukih karakteristika primjene i učinka, ovaj proizvod je pogodan za veliki izbor raznih vrsta mjenjača u gospodarskim vozilima i autobusima.
AVIA MULTIGEAR EP 80W-140
Multigradno ulje pod visokim pritiskom za upotrebu u ručnim mjenjačima, stražnjim osovinama, pogonskim osovinama i pomoćnim uređajima pogona gospodarskih vozila.
TRACTAVIA EXTRA 15W-40
Univerzalno traktorsko ulje SAE 15W-40 (STOU) za upotrebu u usisnim i turbo diesel motorima, sinkroniziranim ručnim mjenjačima i power shift mjenjačima stražnjih osovina traktora s integriranim mokrim kočnicama, spojkama u uljnoj kupki i hidrauličnim sustavima traktora kao i za različite zahtjeve ulja za podmazivanje poljoprivrednih i šumskih strojeva.
TRACTAVIA FE 10W-40
Univerzalno traktorsko ulje SAE 10W-40 (STOU) za upotrebu u usisnim i turbo diesel motorima, sinkroniziranim ručnim mjenjačima i power shift mjenjačima stražnjim osovinama traktora s integriranim mokrim kočnicama, spojkama u uljnoj kupki i hidrauličnim sustavima traktora kao i za različite zahtjeve ulja za podmazivanje poljoprivrednih i šumskih strojeva.

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA