Zaštita od korozije

PRO-setral-KS

Setral
Grupa proizvoda:Ulja za visoke temperature i specijalna ulja
Podgrupa proizvoda:Zaštita od korozije
Primjena:Antikorozivna zaštita
Industrijska grana:Automobilska industrija, Drvna industrija, Farmaceutska industrija, Građevinska industrija, Industrija stakla, Kemijska industrija, Plastična industrija, Poljoprivredna industrija, Prehrambena industrija, Tekstilna industrija, Tiskarska i ambalažna industrija
Proizvođač:Setral

Specijalna tekućina niskog viskoziteta za zaštitu od korozije i uklanjanje hrđe sa metalnih površina. Svojim djelovanjem štiti metalne površine te ujedno i stvara tanki podmazujući sloj koji čini ovaj proizvod idealnim za primjenu na strojnim elementima poput lanaca, sajli, vretena, zglobova, vodilica itd. Ovaj proizvod se može koristiti za isušivanje, čišćenje i zaštitu mokrih metalnih dijelova, kao i za uklanjanje ostataka hrđe. Idealna je zaštita od korozije prilikom skladištenja raznih alata. 

Ovaj proizvod se može koristiti za više vrsta namjena, a odlikuje ga izvrsna sposobnost prodora i penetracije na mjestu nanošenja. Tekućina apsorbira ostatke vode te ostavlja zaštitni film. Jamči optimalnu kombinaciju čišćenja, zaštite od korozije i laganog podmazivanja. Proizvod ne sadrži silikon. Sredstvo je iznimno jako te ga je dovoljno nanositi u malim količinama za optimalno djelovanje.

Raspon radne temperature ovog sredstva za zaštitu od korozije je od -40°C do +80°C

Pakiranje: na upit

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA