Ulja za lance

SYN-setral-GEAR 460

Setral
Grupa proizvoda:Ulja za visoke temperature i specijalna ulja
Podgrupa proizvoda:Ulja za lance
Primjena:Podmazivanje prijenosnika
Industrijska grana:Drvna industrija, Kemijska industrija, Plastična industrija
Proizvođač:Setral

 Potpuno sintetičko ulje za industrijske prijenosnike sa dodatkom EPL sistemom aditiva. Ovo ulje za prijenosnike idealno je za podmazivanje jako opterećenih spiralnih i pužnih prijenosnika koji rade na visokim i niskim temperaturama. Preporuča se za podmazivanje zupčanika koji rade u otežanim uvijetima kao što su visoke temperature, velike vibracije. Svojom kvalitetom spriječava nasatajnje abrazije i sivih mrlja. Ovo ulje svojim visokim performansama i kvalitetom produljuje intervale zamjene ulja.

Tipična primjena ovog ulja za visoke temperature je podmazivanje transportnih traka, dizalica i liftova u raznim granama industrije. Te služi za grijanje opreme kao što su ekstruderi i kalanderi te u podmazivanju raznih mlinova. Ovo ulje za prijenosnike može se koristiti i kod podmazivanja uljem obloženih kliznih i valjkastih ležajeva, jako opterećenih kliznih površina i cirkulacijskih sustava.

Mogućnosti ovog visokokvalitetnog proizvoda su da svojim sastavom i kvalitetom omogućuje zaglađivanje oštećenih površina. Snižava i poništava razinu trenja. Smanjuje temperaturu ulja u karteru te pouzdano spriječava nastajanje sivih mrlji i korozije. Ovo ulje trpi visoku nosivost pri visokim obrtajima i mješovitom trenju. Svojom kvalitetom jamči otpornost na starenje i oksidiranje, tako da ima duži vijek trajanja u odnosu na mineralna ulja.

Ulje pouzdano štiti obojane metale i čelik od utjecaja korozije. Podmazivanjem ovim uljem jamči se produljenje trajanja radnog vijeka stroja i opreme te samim time i smanjena troškova.

Ovo ulje ima širok temperaturni raspon te u svom sastavu ne sadrži krute tvari i silikon.

Pokazatelj kvalitete ovog proizvoda su certifikati DIN 51517-3 i ISO 12925-1 

Raspon temperature ovog ulja je od -30°C do +120°C

Pakiranje: na upit

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA