Za prehrambenu i farmaceutsku industriju

CLEAN-setral-INT/648

Setral
Grupa proizvoda:Čistači i odmašćivači
Podgrupa proizvoda:Za prehrambenu i farmaceutsku industriju
Primjena:Čišćenje-odmaščivanje
Industrijska grana:Automobilska industrija, Drvna industrija, Farmaceutska industrija, Građevinska industrija, Industrija stakla, Kemijska industrija, Plastična industrija, Poljoprivredna industrija, Prehrambena industrija, Tekstilna industrija, Tiskarska i ambalažna industrija
Proizvođač:Setral

Specijalni cleaner proizvod koji je razvijen za čišćenje i odmašćivanje površina podmazanih s PFPE mazivima. Ovo sredstvo visoke kvalitete također može služiti i za razrjeđivanje PFPE masti. Odmašćivač se preporuča za čišćenje dijelova i strojnih elemenata koji su bili podmazani s PFPE mastima te se površina priprema za podmazivanje novom PFPE masti. Ovaj cleaner je H1, Kosher i Halal registriran te se može primjenjivati i u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. 

Mogućnosti ovog cleaner proizvoda visokih performansi:

Clenaer isparava vrlo brzo i bez ostataka. Čisti vrlo brzo i učinkovito te je jamstvo za potpuno čistu površinu. Čisti ostatke starih PFPE maziva i na taj način omogućuje bolje prijanjanje, a time i bolje performanse novih PFPE maziva. Proizvod je nezapaljiv.

Raspon radne temperature ovog specijalnog čistača je od -20°C do +70°C

Pakiranje: 1 kg

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA