Specijalne masti

SYN-setral-LI/C 400 PD

Setral
Grupa proizvoda:Masti
Podgrupa proizvoda:Specijalne masti
Primjena:Podmazivanje ležajeva, Podmazivanje prijenosnika, Podmazivanje spojeva, Podmazivanje spojeva, kliznih površina, armatura, Podmazivanje transportnih lanaca, Podmazivanje utora i vretena, Podmazivanje ventila, cilindara i klipova
Industrijska grana:Građevinska industrija, Kemijska industrija, Tekstilna industrija, Tiskarska i ambalažna industrija
Proizvođač:Setral

 Specijalna mast za dugotrajno podmazivanje ekstremno opterećenih kliznih i valjkastih ležajeva koji rade na sporim ili srednjim brzinama i visokim temperaturama. Ova mast je specijalno razvijena za podmazivanje dijelova na vjetroelektranama. Ova mast sadrži EPL aditive koji štite od utjecaja korozije te svojim utjecajem zaglađuju površinska oštećenja.

Mast je pogodna za podmazivanje rotacijskih peći, dizalica kontenjera te ostalih poljoprivrednih i građevinskih alata i strojeva.

Ova mast primjenjiva je na visokim i niskim temperaturama. Izvrsno štiti od korozije i habanja. Ima odlične rezultate na FE8 testu. Mast ne sadrži krute tvari i silikon. Mast je otporna na vodu te je otporna na starenje. Mast ima vrlo veliku nosivost tako da je pogodna za podmazivanje na vrlo zahtjevnim mjestima.

Raspon radne temperature je od -38°C do +180°C

Pakiranje: na upit

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA