Masti za prehrambenu industriju

SYN-setral-INT/300

Setral
Grupa proizvoda:Masti
Podgrupa proizvoda:Masti za prehrambenu industriju
Primjena:Injekcijsko brizganje plastike, Podmazivanje prijenosnika, Podmazivanje spojeva, Podmazivanje spojeva, kliznih površina, armatura
Industrijska grana:Automobilska industrija, Farmaceutska industrija, Industrija stakla, Kemijska industrija, Plastična industrija, Prehrambena industrija
Proizvođač:Setral

 Specijalna potpuno sintetička mast koja ne sadrži krutu tvar. Razvijena je za dugotrajno podmazivanje pri temperaturama do čak 300°C. Mast posjeduje NSF H1, Kosher i Halal certifikat koji dokazuju moguću primjenu u prehrambenoj i farmaceutskoj industriji.

Ova mast izrazito visokih perfomansi se koristi za podmazivanje u raznim granama industrije. Mast se preporučuje za podmazivanje: kliznih površina, prekidača, jedinica za zaključavanje, izbacivača igala, posebno se preporučuje za korištenje za podmazivanje alata za injekcijsko brizganje plastike. 

Mast se koristi u procesima proizvodnje plastičnih dijelova, prehrambene i farmaceutske ambalaže u vodećim svjetskim tvrtkama. 

Ova mast je jedan od niza proizvoda po kojim je tvrtka Setral poznata na svjetskom tržištu mazivima.

 Mogućnosti ove specijalne masti:

Mast je odobrena i preporučena od raznih tvrtki diljem svijeta. Mast je termički stabilna do +300°C te ju odlikuje izrazito niska stopa isparavanja. Mast odlikuje visoka kvaliteta koja jamči izrazito dug interval ponovnog podmazivanja. Mast odlikuje odlično prijanjanje te neutralan karakter prema elastomerima i plastici. Otporan je na agresivne plastične kondenzatore. Mast posjeduje i ceritfikat DIN 53449.

Raspon radne temeperature ove visokokvalitetne masti je od -30°C do +300°C

Pakiranje: na upit

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA