Masti za visoke temperature

SYN-setral-INT/250 L-2

Setral
Grupa proizvoda:Masti
Podgrupa proizvoda:Masti za visoke temperature
Primjena:Masti za prijenosnike, Podmazivanje lanaca, Podmazivanje prijenosnika, Podmazivanje spojeva, Podmazivanje spojeva, kliznih površina, armatura, Podmazivanje strojnih lanaca i križnih pojasa, Podmazivanje transportnih lanaca, Podmazivanje ventila, cilindara i klipova
Industrijska grana:Automobilska industrija, Drvna industrija, Građevinska industrija, Industrija stakla, Kemijska industrija, Plastična industrija, Tekstilna industrija, Tiskarska i ambalažna industrija
Proizvođač:Setral

Potpuno sintetička mast za dugotrajno podmazivanje na mjestima gdje se javljaju visoke temperature. Mast je pogodna za podmazivanje valjkastih i kliznih ležajeva koji rade na srednjoj brzini pri velikim opterećenjima. Svojom kvalitetom jamči duge intervale domazivanja čak i u teškim uvijetima rada.

Mast je razvijena za podmazivanje raznih dijelova i aplikacija kao što su: transportni sustavi, peći za sušenje, kalanderi, valjci, lanci, ventilatori te ostali strojni segmenti gdje se javljaju visoke temperature. Preporučuje se za podmazivanje plastike.

Karakteristike ove specijalne masti visokih performansi su:

Mast izvrsno štiti od habanja te odlično podnosi visoka opterećenja. Mast svojom kvalitetom i razvijenom formulom omogućuje duge intervale ponovnog podmazivanja čak i u uvjetima visokih temperatura. Mast se ne topi u otapalima i kiselinama te nije zapaljiva. Otporna je na utjecaj para. Mast ne sadrži silikon.

Raspon radne temperature ove visokokvalitetne masti je od -40°C do +250°C

Pakirnje: na upit

 

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA