Masti za visoke temperature

SYN-setral-INT/1000

Setral
Grupa proizvoda:Masti
Podgrupa proizvoda:Masti za visoke temperature
Primjena:Injekcijsko brizganje plastike, Podmazivanje ležajeva, Podmazivanje spojeva, Podmazivanje spojeva, kliznih površina, armatura
Industrijska grana:Plastična industrija
Proizvođač:Setral

Ova specijalna sintetička mast namijenjena je za primjenu u industriji plastike. Mast se koristi za podmazivanje u procesu injekcijskog brizganja plastike, gdje su potrebne vrlo visoke temperature. Ova mast spada u grupu vrlo rijetkih masti na tržištu maziva, zbog činjenice da je radna temperatura ove kvalitetne masti do +300°C. Setral kao proizvođač maziva poznat na tržištu specijalnih maziva upravo po tim visokokvalitetnim proizvodima. 

Ova specijalna mast se koristi za podmazivanje metalnih površina u procesu prešanja plastike. Može se koristiti i za podmazivanje kuglastih i običnih ležajeva koji rade na malim brzinama te u raznim postrojenima kao što su industrijske peći, u sustavima protupožarne zaštite, sustavima zaključavanja, za podmazivanje kliznih vodilica, zglobova i drugih kliznih površina koji rade na vrlo visokim temperaturama.

Ova mast se koristi na mjestima gdje klasične PTFE-ove masti ne pokazuju zadovoljavajuću razinu podmazivanja stoga se treba upotrijebiti kvalitetnija PFPE mast.

Ova specijalna mast za visoke temperature se pokazuje kao izvrsna zaštita od trošenja. Mast je otporna na utjecaj kemikalija i agresivnih medija. Svojom razvijenom formulom ova mast neutralno djeluje na plastike i elastomere. Mast svojom kvalitetom povećava intervale domazivanja. Mast je stabilna i pri temperaturi od +300°C te je prikladna za podmazivanje mjesta gdje se pojavljuju velika opterećenja.

Raspon radne temeperature ove specijalne masti je od -20°C do +300°C

Pakiranje: na upit

 

SITEMAP

  • GRUPE MAZIVA
  • NAMJENA MAZIVA
  • INDUSTRIJSKA PRIMJENA
prijavaPRIJAVA